До уваги виконавців робіт із землеустрою: довідник природно-сільськогосподарського районування України

12.08.2018 14:30
важаючи на те, що Методика нормативної грошової оцінки земель сільськогосподарського призначення, затверджена постановою Кабінету Міністрів України від 16 листопада 2016 р. № 831, передбачає диференціацію нормативів капіталізованого рентного доходу на землях сільськогосподарського призначення у розрізі природно-сільськогосподарських районів АР Крим, областей, м.Києва та м.Севастополя, до уваги виконавців робіт із землеустрою, які складають технічну документації із нормативної грошової оцінки земель (земельних ділянок) сільськогосподарського призначення, пропонується монографія "Природно-сільськогосподарське районування України".
 
Повний текст монографії, що містить, серед іншого, довідник до карти природно-сільськогосподарського районування, яким районування деталізується до рівня сільських (селищних) рад та міст, розміщується за люб'язної згоди авторів - відомих вчених д.е.н. Андрія Мартина, к.г.-м.н. Сергія Осипчука та к.е.н. Олександра Чумаченка.
 
Монографія розміщується у зв'язку із численними проханнями учасників Всеукраїнського круглого столу «Нові підходи до нормативної грошової оцінки земель сільськогосподарського призначення та населених пунктів: проблеми та практична реалізація”, що відбувся на факультеті землевпорядкування НУБіП України 15 лютого 2017 року.